Laatste kans! Deelnemen aan Dansende Dekens

Op 18 februari start het project Dansende Dekens. De inschrijving is verlengd. Deelnemers kunnen zich nu last-minute aanmelden om deel te nemen! In 10 repetities werk je toe naar een voorstelling waarin dans, muziek en vooral dekens centraal staan. Iedereen kan meedoen, geen podiumervaring vereist!

Danseres Pierik L’Istelle en poppenspeler Macebo Mavuso begeleiden het project. Deze makers ontwikkelen in samenspraak met de deelnemers materiaal en scherpen de authenticiteit aan door middel van gerichte opdrachten vanuit eigentijdse dans, geluid en compositie.

Dekens met verhalen
De inspiratiebron voor beweging zijn de wollen dekens. Iedereen heeft er wel één in huis liggen, zo’n mooie wollen AaBee deken. Altijd kleeft er wel een verhaal aan zo’n deken: hij heeft je warm gehouden, getroost, lag altijd in een fijne fauteuil of was het vaste plekje van je hond of kat. Sommige van die dekens hebben generaties overleefd. In het project Dansende Dekens verzamelen we deze verhalen rondom dekens en vertalen deelnemers die naar een beeldende dansvoorstelling waarin dekens tot leven komen.

Aanmelden
Het project vindt plaats tussen februari en juni 2022. Je kunt repeteren op zaterdagochtenden in Winsum óf op vrijdagmiddagen in Den Andel. Deelname aan het hele project kost eenmalig 50 euro. Meld je nu aan via lawayarts@gmail.com. Meer info www.lawayarts.com